MERIDIĀNS-2015 IESILDĪŠANĀS KĀRTAS

 

1.KĀRTA 22.martā Cēsīs, marķējums no Lenču ielas gala.

2.KĀRTA 29.martā pie Niniera ezera.

  

VISPĀRĒJA INFORMĀCIJA

 

Sakarā ar to, ka šogad sniega sega tā arī nav lāgi izveidojusies un pašlaik sniega mežā praktiski nav, bet vakari vēl ir tumši, tad sezonu sāksim pirms otrdienām ar divām iesildīšanās kārtām svētdienās. Tad nu iesildīsim to mežu un paši sevi vasaras sezonai.

 

Dalībnieku grupas: Dalībniekiem tiks piedāvātas četras distances ar atšķirīgiem garumiem un grūtības pakāpēm. (Jauniešiem vēlamais vecums ir no 12 gadiem).

Starts Meridiāns-2015 iesildīšanas kārtā tiks dots no plkst. 12.00-15.00, Dalībnieki paši ir atbildīgi par savu veselības stāvokli. Distanci, kuru veikt, dalībnieks izvēlas atbilstoši vecumam un sagatavotībai. Lai piedalītos sacensībās, jums jāiegādājas karte. Sacensībās tiks izmantota EMIT atzīmēšanās sistēma. EMIT kartes īre EUR 1,50. Īrējot E-KARTI, dalībnieks to pēc sacensībām atdod sacensību organizatoriem.

 

Dalības maksa pieaugušajiem EUR 3,00 un jauniešiem EUR 1,50. Veicot distanci, stingri aizliegts šķērsot sējumus, stādījumus un dārzus. Neizraisiet konfliktus ar privātīpašniekiem.

 

Apbalvošana. Apbalvoti tiks katras distances uzvarētāji katrā distancē gan vīriešu, gan sieviešu kategorijās ar pārsteiguma balvām Meridiāns-2015 1.kārtā. Meridiāns-2015 kopvērtējumā šie varējumi netiks vērtēti.

 

 *  *  *

 

Uz tikšanos MERIDIĀNA sacensībās!