MERIDIĀNA 2017 IESILDĪŠANĀS KĀRTAS

 

1.KĀRTA 19.marts. Cēsis, marķējums no Lenču ielas gala.

2.KĀRTA 26.marts. Pie Niniera ezera.

 

 

VISPĀRĒJA INFORMĀCIJA

 

 

Dalībnieku grupas: Dalībniekiem tiks piedāvātas četras distances ar atšķirīgiem garumiem un grūtības pakāpēm. (Jauniešiem vēlamais vecums ir no 11 gadiem).

Tā kā šogad sniega krājumi mežā uz marta beigām nesolās būt lieli un vakaros tumsa iestājas visai ātri, tad sezonu sāksim pirms otrdienām ar divām iesildīšanās kārtām svētdienās. Iesildīsim tad nu mežu un paši sevi vasaras sezonai. Starts “Meridiāns-2017 iesildīšanas kārtā”, tiks dots no plkst. 12.00-15.00, Dalībnieki paši ir atbildīgi par savu veselības stāvokli. Distanci, kuru veikt, dalībnieks izvēlas atbilstoši vecumam un sagatavotībai. Lai piedalītos sacensībās, Jums jāiegādājas karte. Sacensībās tiks izmantota EMIT atzīmēšanās sistēma. Emit kartes īre EUR 1,00. Īrējot E-KARTI, dalībnieks to pēc sacensībām atdod sacensību organizatoriem.

Dalības maksa pieaugušajiem EUR 4,00; pensionāriem EUR 3,00 un jauniešiem EUR 2,00. Veicot distanci, stingri aizliegts šķērsot sējumus, stādījumus un dārzus. Neizraisiet konfliktus ar privātīpašniekiem.

 

Apbalvošana. Apbalvoti tiks katras distances uzvarētāji katrā distancē gan vīriešu, gan sieviešu kategorijās ar pārsteiguma balvām Meridiāna 2017 1.kārtā. Meridiāna 2017 kopvērtējumā šie varējumi netiks vērtēti.

 

 

 

Uz tikšanos MERIDIĀNS-2017 kārtās!