Meridiāna pavasara aktivitātes!

Orientēšanās klubs Meridiāns aicina uz sportiskām aktivitātēm atbilstoši šī brīža aktualitātēm –attālināti. Turpmāk katru nedēļu būs sekojoša kārtība! Svētdienās, individuālie treniņi, uzsākšana no 11:00 līdz 14:00!!! No plkst. 15:00 tiks noņemti EMIT  atzīmēšanās iekārtas!

 Kartes tiks sagatavotas un izsniegtas tikai tiem, kuri būs iepriekš reģistrējušies individuālajam treniņam Google formā kuru var atrast www.meridians.lv vai Facebook grupā. Kartes saņemšanas vieta tiks izsūtīta uz reģistrācijas anketā norādīto e-pastu līdz sestdienas vakaram.

Visiem, kas piedalās individuālajā treniņā OBLIGĀTI jāievēro valstī noteiktie distancēšanās, sejas masku nēsāšanas un citi epidemioloģiskie noteikumi.  Pirms treniņa uzsākšanas (saņemot karti un EMIT karti (kam tas vajadzīgs)) lietosim sejas maskas un nepulcēsimies vairāk kā viena mājsaimniecība. Ar kartes izsniedzēju komunicēsim individuāli. Ja redzat, ka pie karšu izsniegšanas ir vairāki treniņa dalībnieki, pagaidīsim, ievērojot drošu distanci! Pie treniņa sākuma kontrolpunkta lūdz ievērot 2metru intervālu starp skrējējiem! Finišā arī nedrūzmēties! Rezultātu nolasīšana turpat kur saņēmāt karti!

  Ja esat saaukstējies vai jūtat elpceļu saslimšanas pazīmes, treniņā piedalīties AIZLIEGTS.

Tiem kas netiek svētdienā uz individuālo treniņu, no pirmdienas līdz sestdienai(plkst.15.00) apvidū būs pieejams orientēšanās poligons individuālai skriešanai. Meridiāna mājas lapā www.meridians.lv būs publicētas kartes ar 4 distancēm! Katru nedēļu un citā vietā! Apvidū būs pieejamas kontrolpunktu prizmas!

Interesenti paši varēs izdrukāt kartes vai, ja nav tādas iespējas sazināties ar Juri par karšu iegūšanu (tālr. 29477498).  Ja ir kādi jautājumi droši zvaniet! Laiku, ko pavadāt trasē būs jāuzņem pašiem, ja protams tas jūs interesē!  Poligons atvērts līdz Sestdienas plkst. 15:00. Orientēšanās šādā formātā ir bezmaksas, tomēr ja esat gatavs atbalstīt Meridiāna klubu tad sev tīkamu summu varat pārskaitīt uz kluba kontu: Biedrība “Meridiāns”, reģ. Nr. 40008033743, A/S SEB Banka, kods UNLALV2X, norēķinu konts LV35UNLA0004000700573.

Meridiāns-2021 Pavasara individuālā treniņa kartes fragments.